Hbtq-länkar

RFSL

Här finner du länkar till organisationer, forum och dylikt som på olika sätt arbetar för hbtq-personers mänskliga rättigheter.

RFSL Ungdom

RFSL ungdom arbetar lokalt, nationellt och internationellt för unga homosexuella, bisexuella, transpersoner och intersexuella. De arbetar mot heteronormativitet och diskriminering.

rfslungdom.se

 

RFSU

RFSU är en organisation som arbetar med sexualupplysning. De är en opinionsbildning som för sexualpolitik. De har en egen klinik och säljer sina egna sexprodukter. De erbjuder även sexualupplysning i skolklasser.

rfsu.se

 

QX

Sveriges största gaynyhetsajt! Här kan du shoppa regnbågsprylar, böcker och filmer med hbtq-tema. Du kan surfa, träffa andra hbtq-personer och läsa om vad som pågår i gaykretserna.

qx.se

 

Qruiser

Qruiser är Nordens största community för dig som är homosexuell, bisexuell, transperson eller queer. Samt för våra vänner. Det är gratis att bli medlem.

qruiser.com

 

Sylvia

Sylvia är en sajt för tjejer som gillar tjejer. Här kan du få kontakt med andra medlemmar. Det finns en chattfunktion och forum för diskussioner.

sylvia.se

 

Sylvester

Sylvester är en sajt för killar som gillar killar. Här kan du får kontakt med andra medlemmar. Det finns en chattfunktion och forum för diskussioner.

sylvester.nu

 

Stop HIV

Stop HIV är ett samarbete mellan Lafa, Posithiva gruppen, RFSL, RFSL Stockholm,
RFSL Ungdom, Smittskydd Stockholm och Venhälsan

stophiv.nu

 

Kalmarsund Pride

En gemytlig festival i regnbågens färger.

http://www.kalmarsundpride.se/

 

Stockholm Pride

En glad och öppen festival för alla homosexuella, bisexuella, transpersoner och alla som gillar vår kultur.

stockholmpride.org